FÅ EN UNIK OPLEVELSE på en golfbane der er omgivet af hav og natur

På den nord-vestlige spids af Ærø, omkranset af hav på 3 sider, ligger Danmarks måske smukkeste golfbane. Samtidig med golfspillet er det en enestående naturoplevelse med udsigt til det Sydfynske øhav og Østersøen på samtlige 18 huller. Det er indbegrebet af ‘seaside golf’, en golfbane som man skal til Skotland eller Irland for at opleve. Udfordringerne er mange, både ud og hjem, og vinden spiller en vigtig faktor. Hvis vinden er i vest den ene dag og øst dagen efter, er det næsten som at spille to forskellige baner. Men med brede fairways og en pæn størrelse på greens, er det en taknemmelig golfbane at spille. Banen er rimelig flad og der er få højdeforskelle. Det man skal tage sig i agt for, er de klassiske dybe pot bunkere og de fredede diger, som er et levn fra tidligere agerjord.

Ærø golfbane er åben for alle, der har DGU-kort eller tilsvarende udenlandsk spilletilladelse. Max handicap: 54. Medlemmer med HCP 55-72 må kun spille banen, hvis de går sammen med en spiller, der har HCP 54 eller derunder.​

Alle gæster vil før deres første runde få udleveret en baneguide sammen med deres scorekort.​

På hul 3, 8 og 9  spilles der tæt på havet.

Banen er omkranset af smuk natur. Det kan være en udfordring at finde sin bold, hvis man ryger i roughen, men det styrer man jo selv.

Den smukke natur omkring banen er en del af spillet

Vores greenkeeper gør en dyd ud af at holde vores golfbane i bedste stand og gør også sit for at banen er omgivet af vild natur. Banen går helt ud til kysten mange steder med høje skrænter, der er blomstrende områder med græs, buske og træer og de fredede diger, som er et levn fra da området var landbrugsjord, deler fairway op mange steder. Digerne omkranser banen på smukkeste facon. Der er frøer og vadefugle i søerne, hejrer, mange rovfugle, sågar en fiskeørn kan godt svæve over området af og til.​

Den bedste mand til jobbet

Greenkeeper Henning Lund har over 25 års erfaring som greenkeeper i Danmark. Henning og hans sæsonassistent Frank gør et fantastisk stykke arbejde i klubben og på vores golfbane.

Klubben er bygget på frivillighed og en fast skare af medlemmer giver et nap med på banen, som er alt fra beskæring af træer, klip af fairway, rivning af bunker, opsamling af bolde og meget andet. Uden disse ildsjæle ville der ikke være en golfbane på Ærø. Det hele er ledet af Hennings store erfaring og glæde.

Du møder ham sandsynligvis på anlægget, og her kan du få en snak med ham om golf og livet generelt. Det er altid en dejlig oplevelse.​

På hul 13, som er et dogleg højre venstre, er det en fordel at spille over bunkerne i udslaget, eller lægge sig enten til højre eller venstre for dem. En spændende udfordring.

Pay&pLAY OG FODBOLDGOLF

Par 3 banen
En golfbane der er overskuelig at spille for både børn og voksne og de helt nye i sporten. Banen er en god udfordring og træning for de lidt mere øvede spillere.


Alle er velkommen. Det er ikke et krav at være medlem af en klub, eller have prøvet golf før, for at spille en runde på vores par 3 golfbane. Banen er på 4 huller og kan spilles så mange gange man har lyst. Man betaler for et dagspas der giver frit spil hele dagen. Du har mulighed for at varme op før runden på vores træningsanlæg og lige finde svinget. Lån af udstyr er med i prisen, når du betaler for en tur på par 3 banen. Der bliver solgt bolde i klubben til en yderst rimelig pris.


Kommer man i grupper af mere end 6 spillere, vil vi anbefale, at man kontakter klubben for at sikre, at der er udstyr til alle. Banen er åben i dagstimerne gemmen hele sæsonen.

Bestil tid til Pay&play

Klik på en tid på dagen der skal spilles på i Golfbox.

Udfyld detaljerne med navn, e-mail og mobil nummer. Hvis I vil spille med et golf handicap kan dette ændres, ellers spiller man bare uden.

 

Fodboldgolf
Fodboldgolf er en hyggelig aktivitet for familier eller en vennetur. Vores golfbane er anlagt med 4 huller fra 75 til 145 meter, så selv de yngste kan få en god og sjov oplevelse. Alle har mulighed for at deltage, og lån af bolde er inkl. i prisen. Kom ind i klubhuset og få udleveret bolde. Her er der også mulighed for at købe en sodavand, øl eller is med, som I kan nyde på banen, mens I spiller.


Grupper på 6 eller flere, anbefaler vi at bestille på forhånd, for at sikre at der er bolde til alle. Kontakt os på info@aeroegolf.dk eller telefon +45 2145 8863

Banen er åben i dagstimerne.

Par 3 banen er oplagt til at få interessen for golf og samtidig er den god at træne det korte spil på for de mere øvede.

Fodboldgolf er en sjov aktivitet for familie og venner

Pay&play golf:

150,- pr. voksen inkl. lån af udstyr.
75,- pr. barn op til 12 år inkl. lån af udstyr.

Fodboldgolf:

70,- pr. voksen inkl. lån af fodbold.
35,- pr. barn op til 12 år (1. barn gratis ifølge en betalende voksen)​

LOKALREGLER 18. HULS BANEN​​

​Markeringer:

Hvide markeringer: Out of bounds

Røde markeringer: Strafområde

Blå markeringer: Areal under reparation

Grøn Top: Område med spilleforbud

Røde pæle med grøn top: Pga. nedstyrtningsfare, er al færdsel indenfor strafområdet langs hul 3, 4, 8 og 9 strengt forbudt.

Markeringer kan være pæle, plader og/eller afstribninger.

1) Droppezone.​

Hvis det er en kendsgerning eller så godt som sikkert, at en bold er i strafområdet bag greenen på hul 3, 8 eller venstre for hul 11, må spilleren tage lempelse med ét strafslag enten efter Regel 17.1, eller ved at droppe en bold i droppezonen, der er markeret med 4 sorte pæle. Droppezonen er et lempelsesområde efter Regel 14.3.

2) Beskyttelse af unge træer.

De unge træer, forbundet til støttepæl eller identificeret med grønne bånd, er områder med spilleforbud:

Hvis en spillers bold ligger hvor som helst på banen, undtagen i et strafområde, og den ligger på eller berører et sådant træ, eller et sådant træ er til gene for spillerens stance eller område for tilsigtede sving, skal spilleren tage lempelse efter regel 16.1f.

3) Anden markering af out of bounds.

Den banenære kant af asfaltvejen på hul 1, 2 og 13 markerer out of bounds.

Markerne langs hul 5, 13 og 14 er out of bounds.

4) Drop bold på fairway ved bold out of bounds eller mistet.

“Når spillerens bold ikke er fundet, eller det er en kendsgerning, eller så godt som sikkert, at den er out of bounds, kan spilleren fortsætte som følger frem for at spille fra forrige sted.

Med to strafslag kan spilleren tage lempelse ved at droppe den oprindelige bold eller en anden bold i dette lempelsesområde (se Regel 14.3):

To skønnede referencepunkter:

a. Bold-referencepunkt: Det punkt, hvor den oprindelige bold skønnes at:

Være kommet til at ligge stille på banen, eller

Senest krydsede banens ydre grænse på vej out of bounds.

b. Fairway-referencepunkt: Punktet på fairway på det hul, der spilles, der er nærmest bold-referencepunktet, men ikke nærmere hullet end dette.

I denne lokalregel betyder “fairway” ethvert område af græs i det generelle område, der er klippet til fairwayhøjde eller lavere.

Hvis en bold skønnes at være mistet på banen, eller senest krydsede banens ydre grænse før begyndelsen af fairwayen, kan fairway-referencepunktet være en græssti eller et teeområde for det hul, der spilles, som er klippet til fairwayhøjde eller lavere.

Størrelse på lempelsesområdet baseret på referencepunkter:
Overalt mellem: En linje fra hullet gennem bold-referencepunktet (og inden for to køllelængder på ydersiden af den linje), og en linje fra hullet gennem fairway-referencepunktet (og inden for to køllelængder til fairwaysiden af den linje).
Men med disse begrænsninger:
Grænser for placering af lempelsesområde:
Skal være i det generelle område og må ikke være tættere på hullet end bold-referencepunktet.

Når spilleren har sat sin bold i spil efter denne lokalregel:
Den oprindelige bold, der blev mistet eller er out of bounds, er ikke længere i spil, og må ikke spilles.


Dette er gældende, selvom bolden er fundet på banen inden udgangen af tre minutters søgetid (se Regel 6.3b).

Men spilleren må ikke bruge denne lempelsesmulighed for den oprindelige bold, når:
Det er en kendsgerning eller så godt som sikkert, at bolden er kommet til at ligge stille i et strafområde, eller
Spilleren har spillet en provisorisk bold fra forrige sted (se Regel 18.3).
En spiller må bruge denne lempelsesmulighed for en provisorisk bold, der ikke er fundet, eller der, som en kendsgerning eller så godt som sikkert, er out of bounds.
​​

Straf for at spille en bold fra et forkert sted i strid med lokalregel: Generel straf efter Regel 14.7a.”​

Ærø Golf Klub
Skjoldnæsvej 8
5985 Søby Ærø

Tlf.: 2145 8863

(Kontakt alle dage: 9-16)
E-mail: info@aeroegolf.dk

CVR: 27888674​

FYRTÅRNET 23

Året der gik i 

Ærø golf Klub 2023. 

Download her

Regnskab 2023

Besøg os:
Instagram

Facebook​

GOLFOPHOLD

Vi har aftaler med hotellerne på øen om golfophold. 

Hvis vi kan hjælpe så skriv på: golfophold@aeroegolf.dk 

HUSK FÆRGEN

Er du rejsende til øen så husk at bestil færge, tur/retur. Benyt linket til Ærøexpressen og Ærøfærgerne.​